סיגרים במילוי מנגולד, יוגורט ופטה
רענן, קרמי ועם זאת קליל – יוגורט הוא הפרטנר המושלם לבישול. כאן היוגורט הוא חלק ממלית ונותן מגע של חמיצות נעימה
רכיבים
3 עלי פילו מופשרים
50 גרם חמאה מומסת
למלית:
50 גרם חמאה
3 בצלים לבנים פרוסים
1/2 קילו עלי מנגולד קצוצים
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס (120 מ"ל) יוגורט כבשים 5%
1/2 קובייה גבינת פטה כבשים 22%
מלח
פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט טחון
2 כפות צנוברים קלויים
הוראות הכנה
הכנת המלית:
ממיסים חמאה במחבת ומזהיבים בצל. מוסיפים שום ומנגולד ומערבבים עד שהמנגולד מאבד מנפחו. מטגנים עוד חמש דקות לריכוך.
מוסיפים יוגורט ומערבבים. מבשלים יחד חמש דקות, מתבלים ומסירים מהכיריים.
מצננים, מוסיפים פטה וצנוברים ומערבבים.
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
הרכבת המנה:
חותכים דפי פילו למלבנים בגודל 1520 ס”מ. מניחים מלית לרוחב כל ריבוע ומגלגלים לסיגרים מהודקים. מסדרים בתבנית.
אופים 5-7 דקות להזהבה.
מגישים עם יוגורט מתובל בפפריקה מעושנת.
כתבות מומלצות

דלתות מסתובבות: הנוטש, החוזרת באופן חלקי והיושב על הגדר
סין עשויה לנצח במלחמה באוקראינה, אלא אם המערב יתאחד מולה

סמי ברדוגו מנוכר להומוסקסואליות, למזרחיות ולחיים עצמם

לא מת, לא גוסס, ולא בבית חולים: תיק 4000 חי ונושם

נילחם על זכותו של כל יהודי לקלל את האמ־אמא של כל ערבי
תגובות
על סדר היום
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
