לויה אליעזר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
לויה אליעזר
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
30 דקות
קבב ברמונדי של שף לויה אליעזר.צילום: הדס ניצן

רכיבים

1 ק"ג ברמונדי טחון
1 בצל בינוני
1 צרור כוסברה
מלח
פלפל שחור
1 כף שטוחה כמון
שמן לטיגון (אם בוחרים לטגן ולא לצלות בגריל פחמים)

הוראות הכנה

1. קוצצים דק את הבצל ואת הכוסברה.
2. מכניסים את הדג הטחון ואת כל שאר המצרכים (מלבד השמן) לקערה ומערבבים היטב.
3. טועמים מעט מהתערובת ומתקנים תיבול לפי הצורך.
4. יוצרים מהתערובת קציצות בגודל אחיד.
5. צולים את הקבב משני הצדדים על גריל פחמים או מטגנים במעט שמן במחבת ברזל.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ