כדורי תמרים עם מי ורדים ואגוזים

תמרים הם השוקולד של המזרח התיכון

רות אוליבר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רות אוליבר
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
15 דקות
כדורי תמרים עם מי ורדים ואגוזים של רות אוליבר. סטיילינג: טליה אסיף (צילום: דניאל לילה)

רכיבים

500 גרם (חבילה) תמרים בוואקום ללא קליפות וחרצנים

100 גרם אגוזי מלך קלויים וקצוצים גס

150 גרם (קצת יותר מחצי שרוול) ביסקוויטים קצוצים או עוגיות יין (בפסח) קצוצות דק

3 טיפות מי ורדים

לציפוי:

100 גרם (כוס) קוקוס טחון

הוראות הכנה

מרככים את התמרים על ידי חימום עדין בסיר על להבה נמוכה. מוסיפים אגוזים, עוגיות קצוצות ומי ורדים ומערבבים.

יוצרים כ-25 כדורים בגודל 2 ס"מ.

טובלים בקוקוס ושומרים בקופסה במקרר

בימות השנה (לא בפסח) ממירים את עוגיות היין בביסקוויטים רגילים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ