שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

תשעה סלטים ומנות טבעוניות חגיגיות למרכז השולחן

עם לוביה או עם חצילונים, עם כרוב סגול או ירקות שורש, השפית טלי פרידמן מהאטלייה בשוק מחנה יהודה מגישה תשע מנות מבוססות על ירקות וקטניות למרכז שולחן החג

טלי פרידמן, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
סלט עדשים
סלט עדשיםצילום: אמיל סלמן
סלט סלקים, תפוזים ופקאן
סלט סלקים, תפוזים ופקאןצילום: אמיל סלמן
סלט כרובית ולדר
סלט כרובית ולדרצילום: אמיל סלמן
סלט לוביה
סלט לוביהצילום: אמיל סלמן

קרפצ'יו לפתות וקולורבי
קרפצ'יו לפתות וקולורביצילום: אמיל סלמן
אורז שחור עם עגבניות טחונות
צילום: אמיל סלמן
סלט תרד בווינגרט שמפניה
סלט תרד בווינגרט שמפניהצילום: אמיל סלמן

חצילונים ממולאים בתבשיל פריקי
צילום: אמיל סלמן
כרוב סגול
כרוב סגול צילום: אמיל סלמן
הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ