מתכון

סלט כרוב ירוק עם כוסברה

סלט כרוב פשוט, מהיר וטעים, בתנאי שאוהבים כוסברה, והרבה

רונית פנסו
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
כרוב ירוק
צילום: לימור לניאדו תירו
רונית פנסו
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

הסלט מאבד מצבעו הרענן ומפריכותו בתוך כמה שעות מזמן הכנתו, אך אז אפשר להשתמש בו כמצע נהדר לדגים צלויים על הגריל.

רכיבים

  • ראש כרוב ירוק קטן
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית מלח או לפי הטעם
  • 1 צרור גדול של כוסברה טרייה, קצוץ דק
  • 1 כף פלפל ירוק חריף קצוץ דק (לא הכרחי, אבל מומלץ)
  • מיץ מלימון בגודל בינוני
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה

חותכים את הכרוב לרצועות דקיקות. שוטפים היטב, מסננים ומניחים בקערה.

מוסיפים את המלח, ו"מעסים" את רצועות הכרוב, עד שהן מתרככות מעט.

מוסיפים את כל שאר החומרים, מערבבים היטב ומגישים.

תגובות