פילה דג סול בציפוי תירס פריך - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פילה דג סול בציפוי תירס פריך

גרסה פריכה קצת יותר לשניצל שמשפרת אפילו דג קפוא כמו סול

4 מנות דרגת קושי: קל
פילה דג סול בציפוי תירס פריך
דורעם גונט

דג הסול אינו נחשב בארץ לדג אנין במיוחד, שכן כאן משיגים אותו לרוב כשהוא קפוא, וגם אז ברוב המקרים לא מדובר בפילה סול משובח אלא בקרובי משפחה חסרי ייחוס. עם זאת, גם אלה הקפואים יזכו לעדנה אם נפשיר אותם כהלכה (באטיות, לאורך הלילה, ובמקרר) ונצפה אותם בציפוי הפריך הבא. אם בכל זאת שמתם יד על סול טרי, התוצאה תהיה כמובן משובחת אף יותר.

 


 

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

8 פילה סול (2 למנה)

מיץ מ-1 לימון קטן, או ליים

2 כפיות חרדל גרגרים

3 כפות קמח

1 כוס קמח תירס טחון דק

חצי כפית אבקת צ'ילי

רבע כפית אבקת ג'ינג'ר

חצי כפית מלח

שמן תירס לטיגון

הוראות הכנה

שוטפים ומייבשים, בעזרת מגבות נייר, את פילה הדג.

מערבבים את מיץ הלימון עם החרדל ויוצקים על הדג, מורחים בעדינות את מכל הצדדים.

בקערה, מערבבים את הקמח, קמח התירס, אבקת הצ'ילי, הג'ינג'ר והמלח.

מחממים את השמן במחבת גדולה.

טובלים כל פילה דג בתערובת קמח התירס ומעבירים מייד למחבת.

מטגנים עד שהציפוי משחים משני הצדדים.

מגישים מיד, עם פלחי לימון או ליים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות