מתכון

סלט סלרי וצנוניות

בשווקים מוצגות לרוב הצנוניות הטריות והעסיסיות לצד סלרי "אמריקאי" ירוק - חורק מרוב טריות גם הוא. מתבקש ממש לשלב את שני אלה לסלט פשוט, צבעוני ומהיר הכנה

מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
סלט סלרי

רכיבים

  • צרור צנוניות קטנות וטריות, שטופות היטב
  • גבעולים מחצי סלרי אמריקאי (לא החיצוניים הגסים מדי, את אלה אפשר לשמור למרק)שטופים היטב
  • 1 לימון גדול ועסיסי
  • 1 כפית מלח או לפי הטעם
  • פלפל שחור טחון טרי
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה

פורסים את הצנוניות לפרוסות בעובי בינוני ומניחים בקערה. פורסים את גבעולי הסלרי לפרוסות בעובי דומה, ומוסיפים לקערה. סוחטים מעל את הלימון הטרי, מתבלים במלח ובמעט פלפל שחור, מערבבים היטב. יוצקים מעל את שמן הזית, מערבבים קלות ומגישים מיד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ