פשטידת כרובית דלת קלוריות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פשטידת כרובית דלת קלוריות

פשטידות הן לרוב מלכודת קלורית מבלי שהבחנו בכך. המתכון של חנה גרשוני לפשטידת כרובית עם 300 קלוריות למנה בלבד

דרגת קושי: קל
כרובית
לימור לניאדו תירו
5תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 2

רכיבים

1 כוס פרחי כרובית מבושלים

50 גרם גבינה לבנה 5% (קוטג')

חצי כוס מיץ עגבניות טריות

רבע כוס פירורי לחם

1 כף פטרוזיליה קצוצה או שמיר קצוץ

30 גרם גבינה צהובה מגוררת

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

מבשלים כרובית במי מלח, מסננים ומודדים כוס מפרחי הכרובית.

שמים בתבנית אפייה שטוחה או בכלי חסין אש רבע כוס מיץ עגבניות.

מסדרים את פרחי הכרובית ומעליהם שמים את הגבינה הלבנה.

ממליחים ויוצקים את שארית מיץ העגבניות.

בקערה מערבבים את פירורי הלחם עם הגבינה המגוררת, הפטרוזיליה ומעט פלפל שחור. מפזרים את התערובת עד שהגבינה הצהובה משחימה.

300 קלוריות לכל המנה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות