פשטידת כרובית קלה וקלילה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פשטידת כרובית קלה וקלילה

פשטידות הן לרוב מלכודת קלורית מבלי שהבחנו בכך. המתכון של חנה גרשוני לפשטידת כרובית עם 300 קלוריות למנה בלבד

דרגת קושי: קל
כרובית
לימור לניאדו תירו
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 2

רכיבים

1 כוס פרחי כרובית מבושלים

50 גרם גבינה לבנה 5% (קוטג')

חצי כוס מיץ עגבניות טריות

רבע כוס פירורי לחם

1 כף פטרוזיליה קצוצה או שמיר קצוץ

30 גרם גבינה צהובה מגוררת

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

מבשלים כרובית במי מלח, מסננים ומפרקים את הראש לפרחי כרובית.

יוצקים לתבנית אפייה שטוחה או לכלי חסין אש רבע כוס מיץ עגבניות.

מסדרים מעל מיץ העגבניות את פרחי הכרובית ומעליהם שופכים את הגבינה הלבנה.

ממליחים ויוצקים מעל הגבינה את שארית מיץ העגבניות.

בקערה מערבבים את פירורי הלחם עם הגבינה המגוררת, הפטרוזיליה ומעט פלפל שחור.

מפזרים את התערובת על הכרובית שמכוסה בגבינה ומעבירים לתנור לאפייה בחום של 180 מעלות עד שהגבינה משחימה.

300 קלוריות לכל המנה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות