סלט קפרזה אפוי

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אריק פורת, שף אורח
צילום: דודו בכר

רכיבים

  • 4 עגבניות עגולות אדומות עם עוקץ

  • 4 כדורי גבינת מוצרלה

  • 8 כפות שמן אבוקדו

  • חופן עלי אורגנו טריים

  • חופן בזיליקום טרי

  • מלח, פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מחממים תנור עם גריל עליון לחום של 230 מעלות. פורסים את העגבניות לרוחבן, לארבע או חמש פרוסות. פורסים את כדורי המוצרלה, וקוצצים את עשבי התבלין. מסדרים את פרוסות העגבנייה והמוצרלה אלה על אלה, כך שהעגבנייה מסודרת בצורתה המקורית בתוספת פרוסות המוצרלה. מתבלים בעשבי התבלין הקצוצים, יוצקים שמן אבוקדו, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מעבירים לתבנית אפייה וצולים כשמונה דקות עד להמסת הגבינה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ