שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
השף חיים אסולין
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
זמן בישול:20 דקות
צילום: דן פרץ

רכיבים

  • דג אמנון אחד, מפולט
  • שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל גרוס
  • 150 גרם ניוקי

לרוטב:

  • 20 גרם חמאה
  • 60 מ"ל שמנת מתוקה
  • 30 גרם פלפלים קלויים קצוצים
  • מעט טרגון
  • 1/4 שן שום
  • צ'ייסר יין לבן

הוראות הכנה

צורבים את הדג במחבת חמה על שמן זית, הופכים, מנמיכים את האש ומכסים את המחבת למשך 2-3 דקות.

במחבת נפרדת ממיסים חמאה, מוסיפים שום, פלפלים קלויים קצוצים ומעט יין לבן.

לאחר מכן מוסיפים שמנת, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס ולבסוף מוסיפים טרגון קצוץ. מוסיפים ניוקי ומצמצמים מעט.

אופן הגשה: מניחים ניוקי בתחתית צלחת עמוקה ומעל את הדג. מומלץ להגיש עם כוס יין.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ