פילה אמנון על ניוקי פלפלים ויין לבן - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פילה אמנון על ניוקי פלפלים ויין לבן

מנה איטלקית עם טוויסט ים תיכוני של דג עסיסי, פלפלים קלויים ושום

4 מנות דרגת קושי: קל
דן פרץ
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

דג אמנון אחד, מפולט

שמן זית

מלח גס

פלפל גרוס

150 גרם ניוקי

לרוטב:

20 גרם חמאה

60 מ"ל שמנת מתוקה

30 גרם פלפלים קלויים קצוצים

מעט טרגון

1/4 שן שום

צ'ייסר יין לבן

הוראות הכנה

צורבים את הדג במחבת חמה על שמן זית, הופכים, מנמיכים את האש ומכסים את המחבת למשך 2-3 דקות.

במחבת נפרדת ממיסים חמאה, מוסיפים שום, פלפלים קלויים קצוצים ומעט יין לבן.

לאחר מכן מוסיפים שמנת, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס ולבסוף מוסיפים טרגון קצוץ. מוסיפים ניוקי ומצמצמים מעט.

אופן הגשה: מניחים ניוקי בתחתית צלחת עמוקה ומעל את הדג. מומלץ להגיש עם כוס יין.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות