מתכון

פילה אמנון על ניוקי פלפלים ויין לבן

מנה איטלקית עם טוויסט ים תיכוני של דג עסיסי, פלפלים קלויים ושום

השף חיים אסולין
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
השף חיים אסולין
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
זמן בישול:20 דקות
צילום: דן פרץ

רכיבים

לרוטב:

הוראות הכנה

צורבים את הדג במחבת חמה על שמן זית, הופכים, מנמיכים את האש ומכסים את המחבת למשך 2-3 דקות.

במחבת נפרדת ממיסים חמאה, מוסיפים שום, פלפלים קלויים קצוצים ומעט יין לבן.

לאחר מכן מוסיפים שמנת, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס ולבסוף מוסיפים טרגון קצוץ. מוסיפים ניוקי ומצמצמים מעט.

אופן הגשה: מניחים ניוקי בתחתית צלחת עמוקה ומעל את הדג. מומלץ להגיש עם כוס יין.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ