סלמון מקורמל בסילאן ובלסאמי על ריזוטו פטריות יער - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלמון מקורמל בסילאן ובלסאמי על ריזוטו פטריות יער

שילוב של תבשיל איטלקי מנחם ודג רענן ומלא טעמים

4 מנות דרגת קושי: קל
סלמון מקורמל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

500 גרם פילה סלמון מושרה במרינדה יום מראש (80 מ"ל סויה, 80 מ"ל מירין, 80 מ"ל יין אדום, 80 מ"ל סילאן)

כוס ציר ירקות

כוס חומץ בלסמי

כוס יין אדום

100 גרם ריזוטו

חופן פטריות חתוכות, מרוככות במחבת

120 מ"ל חלב קוקוס

חופן פרמזן

כמה עלי תרד וארגולה קרועים

קורט מלח

הוראות הכנה

מצמצמים את היין והבלסמי בסיר קטן עד לקבלת מרקם מקורמל, סמיך מעט.

סוגרים את הסלמון קלות במחבת ברזל משני צדיו ומכניסים לתנור בחום גבוה למשך כ-5 עד 7 דקות.

מכינים את הריזוטו על ידי חימום במחבת והוספת ציר הירקות עד לספיגה מלאה וריכוך הריזוטו.

בשלב הסופי מוסיפים את החלב קוקוס, ולאחר מכן את הפטריות, מורידים מהאש ומוסיפים את הפרמזן, התרד ומעט מלח.

אופן הגשה:

יוצקים את הריזוטו על צלחת, מניחים את הסלמון על הריזוטו ומוזגים על הסלמון מעט מן הרוטב.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות