קונפי כרישה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קונפי כרישה

דרגת קושי: קל
קונפי כרישה

מומלץ להחזיק באופן קבוע צנצנת קונפי כרישה במקרר. הוא יעשיר כל כריך, פלטת גבינות, פטה כבד עוף ורוטב פסטה

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

8 בייבי כרישה

כוס שמן זית
מיץ מלימון אחד
חצי כוס מים
2 שיני שום שלמות
רבע כפית מלח
רבע כפית גרגירי פלפל שחור שלמים

הוראות הכנה

חותכים את הרבע העליון של הכרישה ומשליכים. חותכים את הכרישה למקטעים שווים באורך 5 ס"מ. מניחים בסיר בינוני עם שמן, מים, מיץ לימון, תבלינים ושיני שום. מרתיחים, מכסים ומבשלים על אש קטנה שעה וחצי. שומרים בצנצנת מעוקרת במקרר. מגישים על לחם קלוי עם גבינה טובה מעל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות