מתכון |

קונפי כרישה

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
קונפי כרישה
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
2.5 כוכבים
דרגת קושי:
קל

מומלץ להחזיק באופן קבוע צנצנת קונפי כרישה במקרר. הוא יעשיר כל כריך, פלטת גבינות, פטה כבד עוף ורוטב פסטה

רכיבים

הוראות הכנה

חותכים את הרבע העליון של הכרישה ומשליכים. חותכים את הכרישה למקטעים שווים באורך 5 ס"מ. מניחים בסיר בינוני עם שמן, מים, מיץ לימון, תבלינים ושיני שום. מרתיחים, מכסים ומבשלים על אש קטנה שעה וחצי. שומרים בצנצנת מעוקרת במקרר. מגישים על לחם קלוי עם גבינה טובה מעל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ