שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

קונפי כרישה

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
קונפי כרישה
קונפי כרישהצילום: לימור לניאדו תירוש
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

מומלץ להחזיק באופן קבוע צנצנת קונפי כרישה במקרר. הוא יעשיר כל כריך, פלטת גבינות, פטה כבד עוף ורוטב פסטה

רכיבים

  • 8 בייבי כרישה
  • כוס שמן זית
  • מיץ מלימון אחד
  • חצי כוס מים
  • 2 שיני שום שלמות
  • רבע כפית מלח
  • רבע כפית גרגירי פלפל שחור שלמים

הוראות הכנה

חותכים את הרבע העליון של הכרישה ומשליכים. חותכים את הכרישה למקטעים שווים באורך 5 ס"מ. מניחים בסיר בינוני עם שמן, מים, מיץ לימון, תבלינים ושיני שום. מרתיחים, מכסים ומבשלים על אש קטנה שעה וחצי. שומרים בצנצנת מעוקרת במקרר. מגישים על לחם קלוי עם גבינה טובה מעל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ