מרק מלוחיה של דוחול ספאדי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק מלוחיה של דוחול ספאדי

השף דוחול ספאדי ממסעד דיאנא מדגים איך מכינים את המרק המצרי המפורסם

דרגת קושי: קל
מרק מלוחיה
ראובן צוקרמן
7תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1 ק"ג מלוחיה

1 בצל בינוני קצוץ לקוביות
2 שיני שום קצוצות
4 שיני שום כתושות
מלח
פלפל
פלפל אנגלי
שמן זית
1 ליטר ציר עוף
לימון

הוראות הכנה

מחממים את השמן בסיר. מטגנים את הבצל עד לריכוך, מוסיפים את השום הקצוץ ואת ציר העוף. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. קוצצים את עלי המלוחיה דק ומוסיפים לתבשיל.

מתבלים. משאירים על אש נמוכה כרבע שעה ללא מכסה. מחממים שמן במחבת ומטגנים את השום הכתוש עד להזהבה. מורידים מהאש ומוסיפים לתבשיל שבסיר. מגישים בקערה עם לימון.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות