מתכון

מרק מלוחיה של דוחול ספאדי

השף דוחול ספאדי ממסעד דיאנא מדגים איך מכינים את המרק המצרי המפורסם

דוחול ספאדי, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דוחול ספאדי, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מרק מלוחיה
מרק מלוחיה צילום: ראובן צוקרמן

רכיבים

הוראות הכנה

מחממים את השמן בסיר. מטגנים את הבצל עד לריכוך, מוסיפים את השום הקצוץ ואת ציר העוף. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. קוצצים את עלי המלוחיה דק ומוסיפים לתבשיל.

מתבלים. משאירים על אש נמוכה כרבע שעה ללא מכסה. מחממים שמן במחבת ומטגנים את השום הכתוש עד להזהבה. מורידים מהאש ומוסיפים לתבשיל שבסיר. מגישים בקערה עם לימון.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ