פסטו תרד וגרעיני חמניות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פסטו תרד וגרעיני חמניות

ממרח מפתיע שמתאים לשימוש בכריך או על גבי תחתית פיצה עם אנטיפסטי

דרגת קושי: קל
פיצה םעם ממרח פסטו תרד
לימור לניאדו תירוש

עוד מתכונים של לימור לניאדו-תירוש בבלוג מטבח מקומי

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

100 גרם עלי תרד טורקי שטוף ומיובש

40 גרם עלי בזיליקום
2 שיני שום
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
2 כפות גרעיני חמניות
2 כפות פרמזן
2 כפות מים
שמן זית

הוראות הכנה

טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון או בלנדר תוך כדי הוספה הדרגתית של שמן זית עד לקבלת משחה סמיכה וחלקה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות