מתכון מתכון

פסטו תרד וגרעיני חמניות

ממרח מפתיע שמתאים לשימוש בכריך או על גבי תחתית פיצה עם אנטיפסטי

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פיצה עם ממרח פסטו תרד
פיצה עם ממרח פסטו תרד צילום: לימור לניאדו תירוש
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
3 כוכבים
דרגת קושי:קל

עוד מתכונים של לימור לניאדו-תירוש בבלוג

תגיות:

רכיבים

  • 100 גרם עלי תרד טורקי שטוף ומיובש
  • 40 גרם עלי בזיליקום
  • 2 שיני שום
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 2 כפות גרעיני חמניות
  • 2 כפות פרמזן
  • 2 כפות מים
  • שמן זית

הוראות הכנה

טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון או בלנדר תוך כדי הוספה הדרגתית של שמן זית עד לקבלת משחה סמיכה וחלקה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ