פז'ואדה טבעונית של פיליס גלזר - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פז'ואדה טבעונית של פיליס גלזר

לאכול ולדמיין את עצמכם בברזיל: תבשיל מנצח עם שעועית שחורה

4 מנות דרגת קושי: קל
פז'ואדה צמחונית
אנטולי מיכאלו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

2 כוסות שעועית שחורה מושרית

6 כוסות מים

2 עלי דפנה

כף שמן זית

בצל אדום בינוני קצוץ

פלפל צהוב או ירוק חתוך לקוביות

פלפל ירוק חריף קטן פרוס דק

3-4 שיני שום כתושות

1-2 כפיות כמון

1-2 כפות חומץ

כף גדושה עלי אורגנו טרי

3-4 כפות פטרוזיליה או כוסברה

הוראות הכנה

בוררים את השעועית השחורה, שוטפים ומסננים. מעבירים לסיר עם שש כוסות מים ועלי דפנה. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה חלקית, על אש קטנה כשעתיים או עד שהשעועית רכה.

מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית ומרככים את הבצל. אחרי חמש דקות מוסיפים פלפלים. מבשלים שתי דקות ומוסיפים שום. מוסיפים את תכולת המחבת לסיר השעועית עם כמון, מבשלים 20 דקות ומוסיפים פטרוזיליה.

מתבלים במלח, פלפל חריף וחומץ לפי הטעם. יוצקים על מצע אורז ומקשטים באורגנו.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות