איך מכינים לימונים כבושים? - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון איך מכינים לימונים כבושים?

דרגת קושי: קל
לימונים כבושים בצנצנת
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

6 לימונים בשלים בינוניים

4-5 כפיות מלח גס,

חצי כפית פפריקה חריפה

3 גרגירי פלפל אנגלי

עלה דפנה

2 כפות שמן זית

הוראות הכנה

שוטפים את הלימונים במים וסבון ומייבשים היטב במגבת מטבח. קוטמים את הלימונים ופורסים לפרוסות דקות בעובי חצי ס"מ לכל היותר. מסירים את הגרעינים.

מניחים מלח ופפריקה בצלחת קטנה. טובלים כל פרוסה בתערובת המלח, מניחים זו מעל זו בצפיפות בצנצנת מעוקרת. לוחצים היטב על הפרוסות להגרת המיץ. אם הלימונים לא הגירו מספיק מיץ (עד כדי כיסוי הפרוסות), סוחטים מיץ לימון ומוזגים לצנצנת.

מניחים גרגירי פלפל אנגלי ועלה דפנה. מוזגים מעל הלימונים מעט שמן זית, סוגרים היטב ומניחים במקום מוצל למשך יומיים. לאחר הפתיחה מומלץ לאחסן במקרר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות