מתכון

אוזני המן במילוי שוקולד לבן ופקאן סיני

הגרסה המלכותית של השף ערן שוורצברד לאוזני המן

ערן שוורצברד, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ערן שוורצברד, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:בינוני
מנות:כ-30 אוזני המן
זמן בישול:30 דקות
אוזני המן

רכיבים

  • 600 גרם קמח (4 כוסות)
  • 400 גרם חמאה
  • 200 גרם אבקת סוכר (2 כוסות)
  • 2 ביצים
  • למלית:
  • 250 גרם ממרח שוקולד לבן (3/4 כוס)
  • 50 גרם פקאן סיני קצוץ
  • 30 גרם שוקולד לבן קצוץ (1/3 כוס)

הוראות הכנה

מערבבים חמאה במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים אבקת סוכר ולאחר מכן ביצים בהדרגה. מוסיפים קמח לערבוב קצר, רק עד שנוצר בצק. מרדדים במערוך, משטחים בתבנית ויוצרים דיסקיות בצק.

מכניסים את חומרי המלית לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים. מכניסים את המלית לשק זילוף ומזלפים ממנה במרכז כל דיסקית בצק. סוגרים לצורת משולש ומסדרים על נייר אפייה בתבנית. אופים ב-170 מעלות עד לקבלת גוון זהוב כהה, מצננים ובוזקים אבקת סוכר.

תגובות