מתכון: פילה דניס אפוי בתנור עם ירקות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: פילה דניס אפוי בתנור עם ירקות

פילה דניס אפוי בתנור עם עשבי תיבול בנוסח הדייגים בלבנון, מוגש עם תפוחי אדמה ומתובלים ונקרא סידייה

4 מנות דרגת קושי: קל
פילה דניס אפוי בתנור
טל אגסי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 4

רכיבים

לדג:

8 פילה דניס נקיים מקשקשים ואדרות (עצמות)

1 כף פטרוזיליה קצוצה

1 כף כוסברה קצוצה

1 כף עירית קצוצה

8 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

לבצל:

4 בצלים בינוניים קלופים וחתוכים לרצועות דקות

4 כפות שמן זית לטיגון הבצל

1 כפית כורכום

1/2 כפית כמון

מלח ופלפל לפי הטעם

לתפוחי אדמה:

32 תפוחי אדמה ננסיים

1/2 כפית כורכום

8 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

הדג -

מערבבים את כל המצרכים ומתבלים במלח ופלפל. מניחים את הדג על מגש אפיה, כאשר עור הדג מופנה כלפי מעלה ואופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 170 מעלות למשך כ-10 דקות.

הבצל -

מטגנים במחבת את הבצל ומוסיפים תוך כדי את התבלינים בסוף הטיגון , לבסוף מוסיפים מעט מלח.

תפוחי האדמה -

מערבבים את כל המצרכים ומעבירים לתבנית אפייה. אופים בתנור בטמפ' של 180 מעלות למשך כ-30 דקות.

מומלץ להגיש את הדגים על הבצל המטוגן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות