סלמון ברוטב טריאקי עם בצל ירוק - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלמון ברוטב טריאקי עם בצל ירוק

נתח דג עסיסי בתערובת שומשום לבן ושחור ופלפל, עם רוטב צ'ילי מתוק, טריאקי ובצל.

דרגת קושי: קל
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 ק"ג פילה סלמון

5 כפות שומשום לבן קלוי
3 כפות שומשום שחור
מלח ופלפל שחור גרוס
3 כפות שמן לצריבה על המחבת

לרוטב:

1/2 כוס צ'ילי מתוק
1/2 כוס טריאקי
1/4 כוס מים
5 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1 כפית שטוחה של ג'ינג'ר טרי קצוץ
קורט מלח

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

חותכים את נתח הסלמון עם העור לרוחב, לחמש חתיכות שוות. חותכים כל נתח לרוחב על העור. פותחים את הפילה כך שהעור יישאר באמצע ולא יראו אותו.

טובלים את הדג מכל הכיוונים בתערובת שומשום, שומשום שחור, מלח ופלפל.

מחממים מעט שמן במחבת. כאשר השמן חם מניחים דגים ולאחר כדקה הופכים. מכניסים את הדגים לתנור לחמש דקות.

מחממים את כל רכיבי הרוטב. יוצקים את הרוטב על הדג ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות