מוסר ים צרוב במחבת - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מוסר ים צרוב במחבת

מנת דג אביבית של פילה דג רך מוגש על מצע של סלט עגבניות עם אספרגוסים, סלרי ובזיליקום טרי

4 מנות דרגת קושי: קל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

600 גרם פילה מוסר, מחולק ל-4 מנות של 150 גרם כל מנה

20 אספרגוסים חלוטים במים רותחים למשך 2 דקות המקוררים במי קרח
4 כפות שמן זית
1/2 שן שום קצוצה
מלח ים ופלפל גרוס לפי הטעם

 לסלסת אדמוניות:

4 אדמוניות חתוכות לקוביות (1/2 ס"מ על 1/2 ס"מ)

1 גבעול סלרי אמריקאי חתוך אלכסוני
4 עלי ריחן טרי חתוך לרצועות דקות
1 לימון סחוט
8 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור

הוראות הכנה

הדג:

מחממים מחבת קרמית, מוסיפים מעט שמן זית, וצורבים את הדגים מצד העור למשך כארבע דקות. הופכים את הדג וממשיכים לצרוב שתי דקות נוספות.

מסירים מהאש ומניחים את הדג במגש אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך שלוש דקות.

האספרגוסים:

מחממים מחבת עם ארבע כפות שמן זית ומוסיפים את השום ומטגנים עשר שניות. מוסיפים את האספרגוסים ומתבלים במלח ופלפל ומסירים מהאש.

סלסת אדמוניות:

מערבבים בקערה קוביות עגבניות, סלרי, ריחן, מיץ לימון ושמן זית. מערבבים הכל ובוזקים מעל הדג מיד לאחר שהוצא מהתנור ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות