עוף מוקפץ עם ירקות בנוסח תאילנדי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוף מוקפץ עם ירקות בנוסח תאילנדי

מומלץ להגיש עם נבטים סיניים עבים וכוסברה קצוצה

5 מנות דרגת קושי: קל
עוף מוקפץ
יתם לוי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 4

רכיבים

1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות

1/2 כוס שמן
פלפל אדום, פלפל ירוק ופלפל צהוב
3 כוסות כרוב לבן חתוך לרצועות
1 גזר מקולף חתוך לרצועות דקות
1 שן שום גדולה פרוסה דק
2 ס"מ ג'ינג'ר טרי קלוף וקצוץ
1 פלפל חריף קצוץ (אופציה)
2-3 פטריות שמפיניון גדולות
צרור כוסברה
1/4 כוס סויה
1/2 כוס צ'ילי מתוק
1/2 לימון סחוט
3 חלבוני ביצה
4 כפות גדושות קורנפלור או קמח תפוחי אדמה
מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה

מערבבים חלבונים, קורנפלור או קמח תפוחי אדמה, מלח ופלפל לעיסה דביקה. טובלים בעיסה את רצועות העוף ומטגנים בשמן חם דקה.

מחממים שמן במחבת ומוסיפים לפי הסדר: שום, ג'ינג'ר ופלפל חריף. מטגנים כמה שניות.

מוסיפים, תוך כדי ערבוב, גזר, פטריות, פלפלים וכרוב. מטגנים עוד דקה. מוסיפים לווק את רצועות העוף המטוגן ומתבלים ברוטב סויה, צ'ילי מתוק ולימון סחוט.

מומלץ להגיש עם נבטים סיניים עבים וכוסברה קצוצה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות