אגסים ביין אדום ותבלינים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון אגסים ביין אדום ותבלינים

דרגת קושי: קל
אגסים ביין אדום ותבלינים
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

10 אגסים קלופים (אפשר גם חתוכים לרבעים)

1 בקבוק יין אדום

1 כוס סוכר

1 מקל קינמון

1 מקל וניל חצוי לאורכו

1 כוכב אניס (לא חובה)

הוראות הכנה

שמים בסיר את היין, הסוכר ומקל הקינמון ומבשלים כ-30 דקות עד שהנוזל יצטמצם וייהפך לסמיך.

מכניסים את האגסים וממשיכים לבשל כ-20 דקות עד שהאגסים מתרככים.

מקררים את האגסים ומגישים עם גלידת הווניל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות