אגסים ביין אדום ותבלינים

ורד בן יקיר, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ורד בן יקיר, שפית אורחת
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
אגסים ביין אדום ותבלינים
אגסים ביין אדום ותבליניםצילום: דורעם גונט

רכיבים

  • 10 אגסים קלופים (אפשר גם חתוכים לרבעים)
  • 1 בקבוק יין אדום
  • 1 כוס סוכר
  • 1 מקל קינמון
  • 1 מקל וניל חצוי לאורכו
  • 1 כוכב אניס (לא חובה)

הוראות הכנה

שמים בסיר את היין, הסוכר ומקל הקינמון ומבשלים כ-30 דקות עד שהנוזל יצטמצם וייהפך לסמיך.

מכניסים את האגסים וממשיכים לבשל כ-20 דקות עד שהאגסים מתרככים.

מקררים את האגסים ומגישים עם גלידת הווניל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ