סלט קינואה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט קינואה

יש הרבה מאוד דרכים להכין סלט קינואה, הנה הגרסה של השף מאיר רוזנברג עם גבינת חלומי

דרגת קושי: קל
סלט קינואה עם פלפלים קלויים
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1 כוס קינואה

6 כפות שמן זית

2 כוסות עלי בייבי

1 פלפל אדום

1 פלפל ירוק

1 לימון

2 עגבניות

100 גרם פטריות שמפיניון

1 בצל ירוק

מלח, פלפל לבן

250 גרם גבינת חלומי

**חופן אגוזי מלך (לא חובה)

3 כפות שמן זית

כף חומץ בלסמי

הוראות הכנה

מאדים את הקינואה ב-2 כפות שמן, מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, מלח, פלפל ומבשלים 10 דקות בחום נמוך בסיר מכוסה. מכבים את האש ומשאירים את הקינואה בסיר עוד 5 דקות. מקררים.

בינתיים קוצצים את הפלפלים, העגבניות והלימון, פורסים את הפטריות והבצל הירוק.

פורסים את החלומי לקוביות של ס"מ וצורבים אותן במחבת.

מערבבים את כל החומרים יחד ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות