מתכון

סלט קינואה

יש הרבה מאוד דרכים להכין סלט קינואה, הנה הגרסה של השף מאיר רוזנברג עם גבינת חלומי

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
סלט קינואה עם פלפלים קלויים
צילום: לימור לניאדו תירוש

רכיבים

  • 1 כוס קינואה
  • 6 כפות שמן זית
  • 2 כוסות עלי בייבי
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 לימון
  • 2 עגבניות
  • 100 גרם פטריות שמפיניון
  • 1 בצל ירוק
  • מלח, פלפל לבן
  • 250 גרם גבינת חלומי
  • **חופן אגוזי מלך (לא חובה)
  • 3 כפות שמן זית
  • כף חומץ בלסמי

הוראות הכנה

מאדים את הקינואה ב-2 כפות שמן, מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, מלח, פלפל ומבשלים 10 דקות בחום נמוך בסיר מכוסה. מכבים את האש ומשאירים את הקינואה בסיר עוד 5 דקות. מקררים.

בינתיים קוצצים את הפלפלים, העגבניות והלימון, פורסים את הפטריות והבצל הירוק.

פורסים את החלומי לקוביות של ס"מ וצורבים אותן במחבת.

מערבבים את כל החומרים יחד ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ