פשטידת תרד, כרישה וגבינת פטה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פשטידת תרד, כרישה וגבינת פטה

דרגת קושי: קל
פשטידת תרד, כרישה וגבינת פטה
טל אגסי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

500 גרם עלי תרד טורקי טריים ושטופים

2 ראשי כרישה פרוסים דק (החלק הלבן)
2 שיני שום
50 גרם חמאה
4 כפות שמן זית
5 ביצים
200 גרם גבינת פטה מגורדת
30 גרם פרמזן
חצי כוס שמנת לבישול
2 כפות קורנפלור
מלח
פלפל לבן
אגוז מוסקט מגורד

 

הוראות הכנה

מוזגים למחבת חמה את השמן והחמאה. מטגנים קלות את הכרישה ולאחר הזהבה מוסיפים את השום הכתוש והתרד. מטגנים ומערבבים הכל ביחד. מורידים מהאש.

בכלי נפרד מערבבים את כל שאר החומרים. לאחר שהתרד התקרר מוסיפים אותו לתערובת.

מוזגים לתבניות אישיות משומנות. מפזרים מעל פרמזן מגורד. אופים 40 דקות בחום של 170 מעלות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות