מתכון

בריוש גבינת עזים של מיקי שמו

בין חלה לעוגה מלוחה, הקונדיטור מיקי שמו מכין את המאפה הצרפתי עם מילוי של תערובת גבינות

מיקי שמו
מיקי שמו
בריוש ממולא בגבינת עיזים

רכיבים

למלית:

לציפוי:

הוראות הכנה

מערבלים קמח, ביצים, חלב, מלח וסוכר כ-5 דקות במהירות אטית. מכסים במגבת לחצי שעה. מוסיפים שמרים ולשים 2 דקות.

מגבירים את המערבל למהירות בינונית, מכניסים את החמאה עד שהיא נבלעת.

מעבירים למשטח מקומח, יוצרים כדורים ומכניסים לקערה משומנת. מכסים במגבת ומתפיחים כשעה.

מערבלים את חומרי המלית ומניחים במקרר.

מרדדים את הבצק לעובי 1 ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ. ממלאים כל עיגול במלית וסוגרים לכדור. מכניסים לתבנית שקעים ומתפיחים כשעה.

מברישים בביצה, מפזרים מלח גס ואופים בטמפרטורה של 170 מעלות כ-18 דקות עד השחמה קלה.

תגובות