סטייק פטריית פורטובלו בפסטו - מסביב למנגל: מתכונים ליום העצמאות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סטייק פטריית פורטובלו בפסטו

אחד היתרונות המרכזיים של פטריית פורטובלו הוא טעמה הבשרני. השפית שלי לרון עושה ממנה סטייק מפתיע שאפשר לעשות על המנגל או בתנור הביתי

דרגת קושי: קל
סטייק פורטובלו בפסטו
דניאל לילה
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

10 פטריות פורטובלו גדולות וטריות

3 כפות שמן זית

מלח גס ופלפל שחור

צרור בזיליקום

100 גרם צנוברים או אגוזים אחרים

1/3 כוס שמן זית

1 שן שום

מיץ מלימון אחד

כפית מלח

אופציה: 2 כפות פרמזן מגורר

הוראות הכנה

מערבבים את הפטריות בקערה עם שמן זית, מלח ופלפל. מניחים על גריל ל-5 דקות בכל צד או מחממים מראש תנור במצב גריל לחום של 200 מעלות.

במקביל, מכניסים למעבד מזון בזיליקום, צנוברים, שום, לימון, מלח וגבינה.

מפעילים את מעבד המזון בפולסים, תוך הזלפת שמן זית עד לקבלת מרקם אחיד.

מורחים מעט פסטו על כל פטרייה ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות