פסטרמה ביתית בקלות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פסטרמה ביתית קלה להכנה

בימים כאלה שלא ברור מה מכניסים לנו לתוך הנקניק, למה שלא תכינו אחד בבית? זה קל, פשוט והרבה יותר טעים

דרגת קושי: קל
כפיר חרבי
8תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 2

רכיבים

1/2 1 ק"ג חזה הודו

1/4 כוס שמן

1/2 כוס מים

1/2 כוס סילאן

2 כפות דבש

3 כפיות מלח גס

3 כפות סוכר חום

5 גרגירי פלפל אנגלי

5 עלי דפנה

3 שיני שום

1 כף פפריקה

הוראות הכנה

מערבבים היטב את כל החומרים, למעט ההודו.

מניחים את נתח ההודו בקערה ויוצקים מעליו את הרוטב. משהים למשך כשעה.

מעבירים את נתח ההודו לתבנית אפייה (שומרים את הרוטב), מכסים ברדיד אלומיניום ואופים 50 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.

מסירים את הרדיד, יוצקים מהרוטב על נתח ההודו ואופים עוד כ-10 דקות ללא כיסוי. מקררים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות