מתכון

פסטרמה ביתית קלה להכנה

בימים כאלה שלא ברור מה מכניסים לנו לתוך הנקניק, למה שלא תכינו אחד בבית? זה קל, פשוט והרבה יותר טעים

עמית דהאן, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עמית דהאן, שפית אורחת
דירוג הגולשים
3.5 כוכבים
דרגת קושי:קל

רכיבים

  • 1/2 1 ק"ג חזה הודו
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כוס סילאן
  • 2 כפות דבש
  • 3 כפיות מלח גס
  • 3 כפות סוכר חום
  • 5 גרגירי פלפל אנגלי
  • 5 עלי דפנה
  • 3 שיני שום
  • 1 כף פפריקה

הוראות הכנה

מערבבים היטב את כל החומרים, למעט ההודו.

מניחים את נתח ההודו בקערה ויוצקים מעליו את הרוטב. משהים למשך כשעה.

מעבירים את נתח ההודו לתבנית אפייה (שומרים את הרוטב), מכסים ברדיד אלומיניום ואופים 50 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.

מסירים את הרדיד, יוצקים מהרוטב על נתח ההודו ואופים עוד כ-10 דקות ללא כיסוי. מקררים.

תגובות