סלמון מקופל בעלי סיגר - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלמון מקופל בעלי סיגר

6 מנות דרגת קושי: קל
סלמון מקופל בעלי סיגר
מיכאלה כפיר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

6 נתחי פילה סלמון

3 כפות שמן זית

6 שיני שום

מלח ופלפל שחור גרוס

1/2 לימון טרי

1 כף אגוזי קשיו קלויים וקצוצים

1 כף שבבי שקדים קלויים וקצוצים

1 כף שבבי גרעיני חמנייה קלויים וקצוצים

1/2 כף משמשים יבשים קצוצים

1 כוס עלי מנגולד קצוצים

6 עלי סיגר

הוראות הכנה

מטגנים במעט שמן את תערובת האגוזים והגרעינים. מוסיפים את עלי המנגולד ואת המשמשים ל-30 שניות ומניחים בצד.

מושחים את הפילה בשמן, מלח ופלפל. צולים כ-4 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות.

כאשר כל המרכיבים קרים, מניחים במרכז עלי הסיגר את הפילה. בוזקים עליו את תערובת השקדים, המשמשים ועלי המנגולד.

מקפלים את העלים סביב הסלמון ו"מדביקים" את הקצוות בתערובת של קמח ומים. צולים 4 דקות בתנור בחום של 160 מעלות.