חביתת ירק עם פטה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון חביתת ירק עם פטה

נמאס לכם מעוד מתכון לשקשוקה וכבר לא יכולים לראות חביתה? השפית אמילי גולדברג משדרגת את מנות הביצים לתענוג אוורירי, קטן ומושחת

4 מנות דרגת קושי: קל
ביצים ירוקות
5תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 2

רכיבים

6 ביצים

3 גביעי שמנת חמוצה

250 מ"ל שמנת מתוקה

250 גרם תרד טרי שטוף

קורט פלפל לבן טחון

1 כפית מלח

8 ביצים

1 קובייה (200 גרם) פטה מעודנת

חמאה לשימון

הוראות הכנה

במעבד מזון טוחנים יחד ביצים, שמנות, תרד, פלפל ומלח, עד לקבלת בלילה ירוקה.

משמנים את כלי ההגשה בחמאה.

מוזגים את הבלילה לארבעה כלים, לשני שלישים מגובה הכלי.

מעל כל כלי שוברים 2 ביצים שלמות ומפזרים כ-2 כפות פטה מפוררת.

אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, כ-10 דקות, עד שהבלילה יבשה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות