סלט סלרי עם ג'ינג'ר של השף ניר צוק - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סלט סלרי עם ג'ינג'ר של השף ניר צוק

סלט מרענן ומפתיע על בסיס של צנון יפני כבוש, סלרי ורוטב משגע

6 מנות דרגת קושי: קל
סלט סלרי עם ג'ינג'ר ואושינקו
יעקב הררי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

צרור גבעולי סלרי אמריקאי

לרוטב ג'ינג'ר כבוש:

1/4 כוס שמן (60 מ"ל)

2 כפות ג'ינג'ר כבוש

מיץ מלימון אחד

מלח ופלפל שחור טחון טרי

לתיבול:

2 כפיות פלפל מדגסקר

קליפה מגוררת מתפוז אחד

מיץ מחצי לימון

להגשה:

אושינקו (צנון יפני מוחמץ)

הוראות הכנה

מרחיקים את עלי הסלרי ופורסים דק את הגבעולים.

להכנת הרוטב, מערבלים במעבד מזון את השמן, הג'ינג'ר, מיץ הלימון, מלח ופלפל.

מתבלים את הסלרי ברוטב הג'ינג'ר ובפלפל מדגסקר, מוסיפים גרידת תפוז ומיץ לימון.

מערבבים ומניחים על מצע אושינקו.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות