סלט סלרי עם ג'ינג'ר של השף ניר צוק

סלט מרענן ומפתיע על בסיס של צנון יפני כבוש, סלרי ורוטב משגע

ניר צוק, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ניר צוק, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות
סלט סלרי עם ג'ינג'ר ואושינקו

רכיבים

  • צרור גבעולי סלרי אמריקאי

לרוטב ג'ינג'ר כבוש:

  • 1/4 כוס שמן (60 מ"ל)
  • 2 כפות ג'ינג'ר כבוש
  • מיץ מלימון אחד
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי

לתיבול:

  • 2 כפיות פלפל מדגסקר
  • קליפה מגוררת מתפוז אחד
  • מיץ מחצי לימון

להגשה:

  • אושינקו (צנון יפני מוחמץ)

הוראות הכנה

מרחיקים את עלי הסלרי ופורסים דק את הגבעולים.

להכנת הרוטב, מערבלים במעבד מזון את השמן, הג'ינג'ר, מיץ הלימון, מלח ופלפל.

מתבלים את הסלרי ברוטב הג'ינג'ר ובפלפל מדגסקר, מוסיפים גרידת תפוז ומיץ לימון.

מערבבים ומניחים על מצע אושינקו.

תגובות