סלט סלרי עם ג'ינג'ר של השף ניר צוק

סלט מרענן ומפתיע על בסיס של צנון יפני כבוש, סלרי ורוטב משגע

ניר צוק, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ניר צוק, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות
סלט סלרי עם ג'ינג'ר ואושינקו
סלט סלרי עם ג'ינג'ר ואושינקו צילום: יעקב הררי

רכיבים

לרוטב ג'ינג'ר כבוש:

לתיבול:

להגשה:

הוראות הכנה

מרחיקים את עלי הסלרי ופורסים דק את הגבעולים.

להכנת הרוטב, מערבלים במעבד מזון את השמן, הג'ינג'ר, מיץ הלימון, מלח ופלפל.

מתבלים את הסלרי ברוטב הג'ינג'ר ובפלפל מדגסקר, מוסיפים גרידת תפוז ומיץ לימון.

מערבבים ומניחים על מצע אושינקו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ