מתכון

מעדן טחינה וחמאת בוטנים

איילת ציוני, שפית אורחת
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
איילת ציוני, שפית אורחת
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
עוגיות טחינה חמאת בוטנים
עוגיות טחינה חמאת בוטנים

רכיבים

הוראות הכנה

בסיר מעל להבה קטנה מכניסים את הטחינה, הדבש, החלווה וחמאת בוטנים עד שכל העיסה נמסה ומכבים את האש. מוסיפים את השומשום ופצפוצי האורז תוך כדי תנועת קיפול עדינה. מעבירים את העיסה לתבנית ומפזרים למעלה את החמוציות. שמים במקפיא כ-30 דקות עד להתקשות העיסה. חותכים לקוביות בעזרת סכין לחם משונן ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ