פטריות ממולאות בפסטו - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פטריות ממולאות בפסטו

מתכון קל ופשוט לפטריות ממולאות בפסטו של מיכל לוי-אלחליל, מתוך הספר "הממולאים שלי"

24 יחידות דרגת קושי: קל
דני לרנר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

חצי ק"ג פטריות שמפיניון

כוס עלי בזיליקום טריים

כוס שמן זית

כ-50 גרם גבינת פרמזן או פקורינו מגוררת

100 גרם צנוברים

מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה

מחממים את התנור ל-190 מעלות ומשמנים תבנית אפייה. מסירים מהפטריות את הרגליים ושומרים בצד.

שמים בקערת מעבד מזון עם להב המתכת את יתר המרכיבים וקוצצים לממרח אחיד (אם הממרח מוצק מדי, מוסיפים עוד 1-2 כפות שמן זית). מוסיפים לקערה גם את רגלי הפטריות וקוצצים שנית, כחצי דקה, לתערובת אחידה. טועמים ומתבלים במלח ובפלפל.

ממלאים את כובעי הפטריות בכפית גדושה מהמלית ומניחים בתבנית. אופים 8-10 דקות, עד שהמלית מזהיבה. מגישים חם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות