עוגת סילאן, חלבה ופיסטוקים של מיקי שמו - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת סילאן, חלבה ופיסטוקים של מיקי שמו

עוגה בחושה שתמיד מצליחה עם כל מה שטוב במדף: סילאן, חלבה ופיסטוקים

דרגת קושי: קל
דן לב
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 ביצים

1 כוס סוכר לבן

1 כוס סוכר דמררה

1 שקית אבקת אפייה

2 מכלי שמנת מתוקה

2/3 כוס טחינה גולמית (200 גרם)

1/2 כוס סילאן (150 גרם)

1/2 כוס פיסטוקים גרוסים גס

3 כוסות קמח (420 גרם)

הוראות הכנה

מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה.

מנפים את הקמח ואבקת האפייה. משלבים את השמנת המתוקה והקמח לסירוגין תוך ערבוב אטי.

מערבבים בקערה נפרדת את הסילאן והטחינה ומשלבים אותם בסוף התהליך.

אופים כ-50 דקות בתנור שחומם ל-170 מעלות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות