מתכון

עוגה בחושה עם סילאן, חלבה ופיסטוקים של מיקי שמו

עוגה בחושה שתמיד מצליחה עם כל מה שטוב במדף: סילאן, חלבה ופיסטוקים

מיקי שמו, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים4
מיקי שמו, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
זמן בישול:30 SEU,
עוגת סילאן, חלבה ופיסטוקים של מיקי שמו
עוגת סילאן, חלבה ופיסטוקים של מיקי שמוצילום: דן לב

רכיבים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 כוס סוכר דמררה
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 מכלי שמנת מתוקה
  • 2/3 כוס טחינה גולמית (200 גרם)
  • 1/2 כוס סילאן (150 גרם)
  • 1/2 כוס פיסטוקים גרוסים גס
  • 3 כוסות קמח (420 גרם)

הוראות הכנה

מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה.

מנפים את הקמח ואבקת האפייה. משלבים את השמנת המתוקה והקמח לסירוגין תוך ערבוב אטי.

מערבבים בקערה נפרדת את הסילאן והטחינה ומשלבים אותם בסוף התהליך.

אופים כ-50 דקות בתנור שחומם ל-170 מעלות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ