סלט כתום מבטטה ודלעת - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט כתום מבטטה ודלעת

סלט עם בטטה פריכה בגלל צלייה מהירה ודלעת רכה והוא קל ומפתיע. מתכון של השף אבי אביטן

דרגת קושי: קל
סלט בטטה ודלעת של אבי אביטן
אילן נחום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

250 גרם דלעת

1 בטטה גדולה

2 שיני שום כתוש

מיץ לימון (מלימון שלם)

חצי כוס כוסברה קצוצה

כף שטוחה אריסה

רבע כפית כמון

מלח

פלפל

הוראות הכנה

קולפים וחותכים את הבטטה והדלעת לקוביות קטנות.

מניחים על תבנית ומכניסים לתנור אפייה ל-10 דקות בחום של 170 מעלות. מוציאים ומצננים.

מתבלים בשום, לימון, כוסברה, אריסה, כמון, מלח ופלפל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות