מתכון

סלט כתום מבטטה ודלעת

סלט עם בטטה פריכה בגלל צלייה מהירה ודלעת רכה והוא קל ומפתיע. מתכון של השף אבי אביטן

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הארץ
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
סלט בטטה ודלעת של אבי אביטן

רכיבים

  • 250 גרם דלעת
  • 1 בטטה גדולה
  • 2 שיני שום כתוש
  • מיץ לימון (מלימון שלם)
  • חצי כוס כוסברה קצוצה
  • כף שטוחה אריסה
  • רבע כפית כמון
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה

קולפים וחותכים את הבטטה והדלעת לקוביות קטנות.

מניחים על תבנית ומכניסים לתנור אפייה ל-10 דקות בחום של 170 מעלות. מוציאים ומצננים.

מתבלים בשום, לימון, כוסברה, אריסה, כמון, מלח ופלפל.

תגובות