לפתן פירות אקזוטיים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לפתן פירות אקזוטיים

את הקינוחים המתוחכמים נשמור לחורף, הקיץ נשיב את הלפתן של פעם עם הג'לי והפירות למרכז הבמה. מתכון של זמי שרייבר ממסעדת סנדר

4 מנות דרגת קושי: קל
לפתן פירות אקזוטיים
בועז לביא
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1 אננס

7 קרמבולה

2 מנגו

1 ק"ג ליצ'י

1 פפאיה

250 גרם סוכר

50 גרם ג'לי בזק בטעם תות

מיץ מ-2 לימונים

1.5 ליטר מים

הוראות הכנה

חותכים את הקרמבולה לפרוסות, את הליצ'י קולפים ומגלענים, ואת שאר הפירות חותכים לקוביות בגודל של כס"מ.

מרתיחים סיר עם מים. מוסיפים את הפירות. מביאים לרתיחה מוסיפים סוכר, ג'לי ומיץ לימון. מביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות. מצננים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות