סלט קינואה עם פלפלים קלויים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט קינואה עם פלפלים קלויים

עם סרדינים, גבינת פטה, אגוזי מלך קלויים ו-9 דקות - ויש לכם סלט קינואה נהדר

6 מנות דרגת קושי: קל
סלט קינואה עם פלפלים קלויים
לימור לניאדו תירוש
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2/3 כוס קינואה

7 פלפלים קלויים (ראו מתכון) קרועים לרצועות גסות
4 בצלים ירוקים קצוצים
חופן גדול של עלי אורוגולה או ראשד שטופים ומיובשים
קופסת שימורי סרדינים (עדיף מיובאת מספרד), כולל השמן
כף צלפים מסוננים
100 גרם אגוזי מלך קלויים וקצוצים גס
50 גרם פטה כבשים, מגוררת
לרוטב:
3 כפות מיץ לימון
כף חומץ שרי חרז
¼ כוס שמן זית
½ כפית מלח
2 שיני שום, כתושות

הוראות הכנה

מרתיחים מים בסיר גדול (כמו לפסטה), מוסיפים את הקינואה ומבשלים 9-8 דקות. מסננים במסננת דקה. שוטפים במים קרים ומסננים מעודפי מים. מעבירים לקערה גדולה. שמים בצנצנת את מרכיבי הרוטב ומנערים היטב. מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים, יוצקים את הרוטב מעל, מערבבים ומגישים עם עוד קצת פטה מגוררת וחופן אגוזי מלך מעל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות