מתכון

קיש בצל וכרשה

צעד אחר צעד בדרך אל הקיש המושלם. המתכון של אמיר פורת ורוסלנה יונה מ"ביסקוטי"

אמיר פורת ורוסלה יונה, שפים קונדיטורים אורחים
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
קיש בצל וכרשה
קיש בצל וכרשהצילום: בועז לביא לביסקוטי
אמיר פורת ורוסלה יונה, שפים קונדיטורים אורחים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:בינוני

רכיבים

בצק פריך לקיש

הכנת רויאל:

מלית בצל כרשה יין לבן וברי:

הוראות הכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ