מתכון

קדירת בשר בירקות שורש

מוטי חי מ"הבשרים של זלמן" עם מנה עיקרית שתככב בשולחן ארוחת הערב

מוטי חי, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מוטי חי, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
קדירת בשר וירקות שורש

רכיבים

  • 1.5 ק"ג קוביות בשר אונטרייפ.
  • 3 כוסות ציר עוף
  • 2 בצל קצוץ
  • 4 שיני שום קצוץ
  • 2 שורש סלרי
  • 2 שורש פטרוזיליה
  • 4 גזרים
  • 2 שורש כרישה
  • מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שאטה גרוס, כורכום, שמן.

הוראות הכנה

לחמם בסיר ברזל מעט שמן, לטגן את הקוביות הבשר עד השחמה, להוסיף בצל קצוץ ושום קצוץ.

לערבב ולטגן יחד עם הבשר למשך 10 דקות.

לחמם את ציר העוף ולהוסיף לסיר. לתבל במלח, פפריקה, פלפל שאטה גרוס וכורכום.

לבשל בחום גבוה שעה וחצי, להוסיף את ירקות השורש, להנמיך את החום לעוד שעה וחצי.

מידי 25 דקות לערבב את התבשיל בכף גדולה. מומלץ לבשל יום קודם, ולמחרת לחמם לפני ההגשה 50 דקות בחום נמוך.

תגובות