מתכון לעצלנים: פשטידת דלעת - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לעצלנים: פשטידת דלעת

הפרק האחרון של הספר "מרזים עם אולגה רז" קרוי "מתכונים לעצלנים" ובו שפע מתכונים מצוינים, בריאים ודלי קלוריות. זה אחד מהם

דרגת קושי: קל
לימור לניאדו תירו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 3

רכיבים

500 גרם דלעת

2 שיני שום כתושות

3 כפות פירורי לחם

1 כף אבקת מרק בטעם עוף

חצי גביע אשל

1 ביצה

כמון

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

מעט שמן קנולה או זית

הוראות הכנה

חותכים את הדלעת לקוביות, מכניסים למיקרוגל ומבשלים כחמש דקות, עד שהדלעת מתרככת.

מועכים את הדלעת למחית, מוסיפים את השום, פירורי הלחם, אבקת המרק, האשל והביצה.

מערבבים היטב, מתבלים ומערבבים שוב.

משמנים תבנית פיירקס, משטחים בתוכה את העיסה ואופים בתנור בחום בינוני עד שמזהיב.

אפשר לקשט בכמה אגוזי מלך.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות