סלט דלעת טרייה וגבינה כחולה של השף שאול בן אדרת - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט דלעת טרייה וגבינה כחולה של השף שאול בן אדרת

סלט מרענן עם משחק בין מתיקות למליחות, בין רכות לפריכות ועל השילוב המוצלח בין דלעת לגבינה כחולה

2-4 סועדים דרגת קושי: קל
סלט הדלעת טרייה וגורגונזולה
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

כוס דלעת טרייה

כפית חמוציות

כפית כוסברה

כפית נענע

כף גרעיני דלעת

1 כף אגוזי מלך

2 כפות גבינת גורגונזולה מפוררת (או כל גבינה כחולה אחרת)

לרוטב:

כף סילאן

1 כף רכז רימונים

1 כף חומץ בלסמי

כף שמן זית

1/4 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ דק

מלח ופלפל

הוראות הכנה

הכנת הרוטב:

שמים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב, סוגרים במכסה ומנערים היטב עד שמתקבל רוטב אחיד.

הכנת הסלט:

חותכים את הדלעת לרצועות ארוכות.

קוצצים את הכוסברה והנענע וקולים את גרעיני הדלעת במחבת טפלון קטנה ללא שומן עד להשחמה.

מערבבים את הדלעת עם הנענע והכוסברה, מוסיפים את החמוציות והגרעינים ואת שאר מרכיבי המנה.

הרכבת הסלט:

יוצקים את הרוטב על הסלט.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות