מתכון

סלט דלעת טרייה וגבינה כחולה של השף שאול בן אדרת

סלט מרענן עם משחק בין מתיקות למליחות, בין רכות לפריכות ועל השילוב המוצלח בין דלעת לגבינה כחולה

שאול בן אדרת, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
שאול בן אדרת, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:2-4 סועדים
סלט הדלעת טרייה וגורגונזולה

רכיבים

  • כוס דלעת טרייה
  • כפית חמוציות
  • כפית כוסברה
  • כפית נענע
  • כף גרעיני דלעת
  • 1 כף אגוזי מלך
  • 2 כפות גבינת גורגונזולה מפוררת (או כל גבינה כחולה אחרת)

לרוטב:

  • כף סילאן
  • 1 כף רכז רימונים
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • כף שמן זית
  • 1/4 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

הכנת הרוטב:

שמים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב, סוגרים במכסה ומנערים היטב עד שמתקבל רוטב אחיד.

הכנת הסלט:

חותכים את הדלעת לרצועות ארוכות.

קוצצים את הכוסברה והנענע וקולים את גרעיני הדלעת במחבת טפלון קטנה ללא שומן עד להשחמה.

מערבבים את הדלעת עם הנענע והכוסברה, מוסיפים את החמוציות והגרעינים ואת שאר מרכיבי המנה.

הרכבת הסלט:

יוצקים את הרוטב על הסלט.

תגובות