טחינה - מתכון בסיסי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טחינה - מתכון בסיסי

המתכון היחידי שיש לדעת

דרגת קושי: קל
טחינה
דודו בכר

מה עוד עושים עם טחינה? הנה כמה הצעות:

הדיי עפאים חושב שטחינה היא מאכל מושלם בפני עצמו וגם האחראית לאיזון המושלם בין מאכלים אחרים ומציע עוד שישה רעיונות מעבר למתכון הבסיסי והבונוס - טחינה לא רק משומשום. הנה כל ההצעות

מבחינת לימור לניאדו תירוש הטחינה היא לא פחות מאשר מלכת המטבחבזכות יכולותיה לשלב בין סגולות בריאותיות, טעם נהדר ויכולת לספוג טעמים בקלות. הנה ההצעות שלה למתכונים

רוני קשמין עם חמש סיניות המתבססות על טחינה. הנה המתכונים

ואם אתם בעניין של לצאת מהבית ולאכול קינוחים עם טחינה והגלגול המבורך שלה כחלבה - הנה קינוחי הטחינה והחלבה הטובים בארץ.

וגם: איך מכינים סביח? הנה המתכון הקלאסי

76תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3/4 כוס טחינה גולמית (200 גרם)

2 שיני שום

1/4 כוס מיץ לימון (מ-2 לימונים)

1/2 כוס מים קרים

1/4 כפית מלח

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים יחד עד לקבלת תערובת חלקה. אם תרצו בכך, ניתן לשחק עם כמויות  המים והלימון, על מנת להשיג את הטעם או המרקם אותו אתם מעדיפים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות