מתכון

טחינה - מתכון בסיסי

המתכון היחידי שיש לדעת

איימי אמיגה וליז שטיינברג, שפיות אורחות
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
טחינה
כשכל אחד יודע להכין טחינה- מה החידוש? צילום: דודו בכר
איימי אמיגה וליז שטיינברג, שפיות אורחות
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

מה עוד עושים עם טחינה? הנה כמה הצעות:

הדיי עפאים חושב שטחינה היא מאכל מושלם בפני עצמו וגם האחראית לאיזון המושלם בין מאכלים אחרים ומציע עוד שישה רעיונות מעבר למתכון הבסיסי והבונוס - טחינה לא רק משומשום. הנה כל ההצעות

מבחינת לימור לניאדו תירוש הטחינה היא לא פחות מאשר מלכת המטבחבזכות יכולותיה לשלב בין סגולות בריאותיות, טעם נהדר ויכולת לספוג טעמים בקלות. הנה ההצעות שלה למתכונים

רוני קשמין עם חמש סיניות המתבססות על טחינה. הנה המתכונים

ואם אתם בעניין של לצאת מהבית ולאכול קינוחים עם טחינה והגלגול המבורך שלה כחלבה - הנה קינוחי הטחינה והחלבה הטובים בארץ.

וגם: איך מכינים סביח? הנה המתכון הקלאסי

טחינה

רכיבים

  • 3/4 כוס טחינה גולמית (200 גרם)
  • 2 שיני שום
  • 1/4 כוס מיץ לימון (מ-2 לימונים)
  • 1/2 כוס מים קרים
  • 1/4 כפית מלח

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים יחד עד לקבלת תערובת חלקה. אם תרצו בכך, ניתן לשחק עם כמויות  המים והלימון, על מנת להשיג את הטעם או המרקם אותו אתם מעדיפים.

תגובות