סלט קינואה וארטישוק קר של השף נועם יעקובא - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סלט קינואה וארטישוק קר של השף נועם יעקובא

הארטישוק נמצא כעת בשיא עונתו והוא טעים מתמיד. מגדל הארטישוקים והשף נועם יעקובא ממושב ניר בנים עם סלט מהיר וכיפי בכיכובו של הארטישוק

5 סועדים דרגת קושי: קל
לימור לניאדו תירו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1 כוס קינואה

2 ארטישוקים טריים קלופים ונקיים (לשמור במים עם מיץ לימון)

צרור פטרוזיליה

צרור שמיר

מעט מקלות שקדים קלופים

שליש כוס מיץ לימון טרי

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי טעם

הוראות הכנה

מבשלים את הקינואה ב-3 כוסות מים על אש קטנה, עד שהיא מתרככת וסופחת את רוב המים.

מוציאים למסננת עדינה ושוטפים במים קרים.

חותכים את הארטישוק לקוביות קטנות ומיד מוסיפים לקערה עם מיץ הלימון.

קוצצים את השמיר והפטרוזיליה מוסיפים לארטישוק שבמיץ לימון.

מוסיפים את הקינואה המבושלת השטופה אחרי שהתקררה.

מוסיפים את השמן, המלח והפלפל.

מערבבים היטב, מעבירים לקערת הגשה ומקשטים מעל בשקדים הקלופים.

טיפים

איך לקלף ארטישוק בקלות ולהכין ממנו מטעמים - העצות של לימור לניאדו תירוש

שני מתכונים נהדרים של הדיי עפאים וטיפ חשוב איך לקלף ארטישוק - כאן



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות