מוס תותים טבעוני - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מוס תותים טבעוני

מי אמר שטבעונים לא יכולים לאכול מוסים או פבלובות? הקונדיטורית הטבעונית שני רייך מנצלת את עונת התותים והימים המתחממים למוס מענג עם טריק קטן להכנת מרנג

8 כוסות בינוניות דרגת קושי: קל
מוס תותים טבעוני
שני רייך

אחרי הפנקייק הטבעוני הקליל בשבוע שעבר, הפעם החלטתי מעט לאתגר אתכם ולהכין מתכון למוס טבעוני שהסוד בו טמון במי חומוס (מפתיע אני יודעת).

אז למי שלא יודע, בין התגליות הכי גדולות בעולם הטבעונות זה הכנת מרנג ממי חומוס (הוראות הכנה בהמשך) איתו ניתן להכין לא מעט קינוחים שעד לא מזמן נחשבו בעבור הטבעונים למחוץ לתחום: נשיקות, פבלובות, מוסים טעימים, ואפילו מקרונים.

המוס שאנחנו נכין הפעם הוא בדיוק מתאים לסוף החורף  - מוס תותים. הפרי הקטן והמתוק, שכמעט כולם אוהבים יעשה קינוח שמתאים לימים חמימים אלו.  אם אתם במקרה שייכים לקטיגוריה שאינה מחבבת תות, אפשר להמיר אותו בפירות יער.

_

שני רייך היא קונדיטורית טבעונית. למתכונים נוספים שלה - כאן

21תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 (14)

רכיבים

1 מי חומוס מקופסת שימורים

3/4 כוס סוכר

1/2 מיכל שמנת צמחית

2 כפות אינסטנט פודינג

200 גרם מחית תותים

הוראות הכנה

הכנת מרנג ממי חומוס:
לשפוך את מי החומוס לקערת המיקסר ולהתחיל להקציף ולעלות בהדרגה את המהירות, להוסיף את הסוכר בהדרגה. להמשיך להקציף במשך 12 דקות עד שהקצף נוקשה.

בקערת מיקסר נקייה להקציף שמנת צמחית ואינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה, להוסיף רבע מכמות המרנג ולקפל.

להוסיף מחית תותים (לטחון 200 גרם תותים טריים) ולקפל בעדינות. להכניס למקפיא למשך שעה - שעתיים להתייצבות.

לשמור היטב במקרר או במקפיא עד 3 ימים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות