סלט שורשים של השף נועם יעקובא - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט שורשים של השף נועם יעקובא

סלט שורשים מהיר וקל עם ירקות שנשארו לכם במקרר ולא ידעתם מה לעשות איתם

4-6 סועדים דרגת קושי: קל
סלט שורשים של נועם יעקובא
נועם יעקובא

אחד הסלטים הקלים יותר להכנה עושה שימוש בירקות השורש שלרוב אנשים לא כל כך רוצים לאכול, כמו הלפת למשל. בסלט הנוכחי השתמשתי בעיקר בארבעה ירקות, אבל אפשר לשחק ולהוסיף גם סלק ולצבוע את העסק באדום. אפשר גם להוסיף עלים ירוקים ולתת עוד משחק קטן בצלחת.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1 ראש סלרי

2 קולורבי

4 גזרים

2 לפת

לרוטב:

2 כפות רכז תפוזים

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

1 כפית רוטב סויה מתוקה

מעט מיץ לימון, מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

קולפים את הסלרי, הלפת והגזר. מעבירים בקוצץ מזון או בפומפייה גסה, מערבבים את כל חומרי הרוטב, מוסיפים לשורשים הקצוצים, מערבבים ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות