סלט ביצים טבעוני - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט ביצים טבעוני

סלט הביצים הטבעוני של האמנית והציירת שירה גלזרמן כה מדויק עד שקשה להאמין שהוא טבעוני

2-4 סועדים דרגת קושי: קל
סלט ביצים מטופו ותפוח אדמה
מוטי מילרוד
5תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 7

רכיבים

"חלמון": תפוח אדמה אחד קטן־בינוני, מבושל בקליפתו עד שהוא רך לגמרי

"חלבון": 300 גרם טופו

רבע בצל סגול קצוץ

חופן גבעולי עירית קצוצים.

פלפל טחון ומלח לפי הטעם

חצי כפית כורכום

חצי כפית עד כפית של מלח הודי שחור קאלה נאמק, של חברת Vega, שמעניק ריח וטעם ביצתיים (יש בחנויות טבע וגם בשופרסל)

שתי כפות מיונז טבעוני

הוראות הכנה

חותכים את הטופו לחתיכות קטנטנות כמו בסלט ביצים רגיל.

בקערה נפרדת מועכים את תפוח האדמה היטב ומערבבים עם קצת כורכום לצבע. מוסיפים את הטופו ואת שאר המצרכים ומערבבים.

טיפים

גלזרמן ממליצה על טופו "קדיתא", שהוא יקר בהשוואה לאחרים אבל מרקמו וטעמו מצדיקים לדעתה את המחיר.

מלח הודי שחור קאלה נאמק, של חברת Vega, שמעניק ריח וטעם ביצתיים אפשר למצוא בחנויות טבע וגם בשופרסל.

מתכון למיונז טבעוני



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות