מתכון

סלט ביצים טבעוני

סלט הביצים הטבעוני של האמנית והציירת שירה גלזרמן כה מדויק עד שקשה להאמין שהוא טבעוני

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רחל טלשיר
דירוג הגולשים
5 כוכבים(7)
דרגת קושי:קל
מנות:2-4 סועדים
זמן בישול:5 דקות
סלט ביצים מטופו ותפוח אדמה

רכיבים

  • "חלמון": תפוח אדמה אחד קטן־בינוני, מבושל בקליפתו עד שהוא רך לגמרי
  • "חלבון": 300 גרם טופו
  • רבע בצל סגול קצוץ
  • חופן גבעולי עירית קצוצים.
  • פלפל טחון ומלח לפי הטעם
  • חצי כפית כורכום
  • חצי כפית עד כפית של מלח הודי שחור קאלה נאמק, של חברת Vega, שמעניק ריח וטעם ביצתיים (יש בחנויות טבע וגם בשופרסל)
  • שתי כפות
  • מיונז טבעוני

הוראות הכנה

חותכים את הטופו לחתיכות קטנטנות כמו בסלט ביצים רגיל.

בקערה נפרדת מועכים את תפוח האדמה היטב ומערבבים עם קצת כורכום לצבע. מוסיפים את הטופו ואת שאר המצרכים ומערבבים.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות