מתכון |

איך מכינים מיונז טבעוני

מתכון מתוך האתר SIV-FOOD. מומלץ להכין באמצעות בלנדר מוט

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר
דירוג הגולשים
4 כוכבים
דרגת קושי:קל
זמן בישול:5 דקות
סלט ביצים מטופו ותפוח אדמה
סלט ביצים מטופו, מיונז טבעוני ותפוח אדמהצילום: מוטי מילרוד

רכיבים

  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 1/4 כוס חלב סויה (לא ממותק)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית חרדל (דיז'ון, או למי שאוהב — גרגירים)
  • 2 כפיות מיץ לימון

הוראות הכנה

טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר כמה שניות עד למרקם של מיונז.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ