המתכון המושלם לאוזני המן טבעוניות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המתכון המושלם לאוזני המן טבעוניות

מי אמר שטבעונים לא יכולים ליהנות מאוזני המן פריכות וטעימות? אחרי שהוכיחה שאפשר לעשות מוסים ומרנג, הקונדיטורית שני רייך עם המתכון המושלם לאוזני המן טבעוניות

16 יחידות דרגת קושי: קל
אוזני המן טבעוניות
שני רייך

פורים מתקרב אלינו בצעדי ענק, והאמת היא שחג הפורים הוא אחד החגים האהובים עליי: תחפושות, איפור וכמובן משלוחי מנות. מי שפקפק במשלוח המנות הטבעוני הופתע בכל שנה לקבל ממני סל עם הרבה דברים מתוקים וכמובן קינוחים טעימים ומפנקים וכמובן - הכל טבעוני.

המתכון הבא הוא הוא מתכון מושלם לאוזני המן, טבעוניות כמובן. הבצק רך שלא רוצים להפסיק ללוש אותו.

ומה לגבי המילויים? החלטתי למלא את אוזני ההמן במגוון מילויים טעימים, כך שכל אחד ימצא משהו לטעמו. אז למה אתם מחכים? קדימה לעבודה.

_

שני רייך היא קונדיטורית טבעונית. למתכונים נוספים שלה - כאן

18תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 5

רכיבים

75 מ"ל שמן

70 גרם סוכר

160 גרם קרם קוקוס

300 גרם קמח

1 כפית אבקת אפייה

 

המילויים:

100 גרם שוקולד מריר

100 גרם ממרח נוגט

כוס ממרח לוטוס

כוס ריבת תותים

1 כוס ממרח תמרים

2 כפות ממרח בוטנים

 

הוראות הכנה

1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים שמן וסוכר, מערבלים מעט, מוסיפים את קרם הקוקוס והקמח. מערבלים רק עד שנוצר בצק.

2. להעביר את הקמח למשטח מקומח, ליצור צורה של ריבוע ולעטוף בנייליון נצמד ולשים במקפיא למשך שעה.

3. להוציא את הבצק מהמקפיא, על משטח מקומח מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בעזרת רינג.

4. שמים כחצי כפית מהמילוי באמצע העיגול וסוגרים לצורה של משולש (אוזן המן).

5. שמים את אוזני ההמן במקפיא למשך 15 דקות.

6. לחמם תנור ל-170 מעלות.

7. אופים את האוזני המן כ12 דקות.

8. מוציאים את האוזני ההמן מהתנור ומשאירים בחוץ לצינון, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

 

המילויים

שוקולד מריר:

להמיס את השוקולד המריר בפולסים של 30 שניות במיקרוגל ולערבב כל פעם.

ממרח לוטוס:

אם הממרח מעט קשה לזילוף, להמיס במיקורגל למשך 20 שניות.

ממרח תמרים וחמאת בוטנים:

לשים בקערית את הממרח תמרים ולערבב יחד עם חמאת בוטנים.

 

טיפים

למתכונים נוספים לפורים - כאן



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות