מתכון מושלם לאוזני המן טבעוניות בשלל מילויים

מי אמר שטבעונים לא יכולים ליהנות מאוזני המן פריכות וטעימות? אחרי שהוכיחה שאפשר לעשות מוסים ומרנג, הקונדיטורית שני רייך עם המתכון המושלם לאוזני המן טבעוניות

שני רייך, קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אוזני המן טבעוניות
שני רייך, קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
4 כוכבים(6)
דרגת קושי:
קל
מנות:
16 יחידות
זמן בישול:
עד שעה

פורים מתקרב אלינו בצעדי ענק, והאמת היא שחג הפורים הוא אחד החגים האהובים עליי: תחפושות, איפור וכמובן משלוחי מנות. מי שפקפק במשלוח המנות הטבעוני הופתע בכל שנה לקבל ממני סל עם הרבה דברים מתוקים וכמובן קינוחים טעימים ומפנקים וכמובן - הכל טבעוני.

המתכון הבא הוא הוא מתכון מושלם לאוזני המן, טבעוניות כמובן. הבצק רך שלא רוצים להפסיק ללוש אותו.

ומה לגבי המילויים? החלטתי למלא את אוזני ההמן במגוון מילויים טעימים, כך שכל אחד ימצא משהו לטעמו. אז למה אתם מחכים? קדימה לעבודה.

_

שני רייך היא קונדיטורית טבעונית. למתכונים נוספים שלה - כאן

רכיבים

  • 75 מ"ל שמן

  • 70 גרם סוכר

  • 160 גרם קרם קוקוס

  • 300 גרם קמח

  • 1 כפית אבקת אפייה

  • 100 גרם שוקולד מריר

  • 100 גרם ממרח נוגט

  • כוס ממרח לוטוס

  • כוס ריבת תותים

  • 1 כוס ממרח תמרים

  • 2 כפות ממרח בוטנים

הוראות הכנה

1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים שמן וסוכר, מערבלים מעט, מוסיפים את קרם הקוקוס והקמח. מערבלים רק עד שנוצר בצק.

2. להעביר את הקמח למשטח מקומח, ליצור צורה של ריבוע ולעטוף בנייליון נצמד ולשים במקפיא למשך שעה.

3. להוציא את הבצק מהמקפיא, על משטח מקומח מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בעזרת רינג.

4. שמים כחצי כפית מהמילוי באמצע העיגול וסוגרים לצורה של משולש (אוזן המן).

5. שמים את אוזני ההמן במקפיא למשך 15 דקות.

6. לחמם תנור ל-170 מעלות.

7. אופים את האוזני המן כ12 דקות.

8. מוציאים את האוזני ההמן מהתנור ומשאירים בחוץ לצינון, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

שוקולד מריר:

להמיס את השוקולד המריר בפולסים של 30 שניות במיקרוגל ולערבב כל פעם.

ממרח לוטוס:

אם הממרח מעט קשה לזילוף, להמיס במיקורגל למשך 20 שניות.

ממרח תמרים וחמאת בוטנים:

לשים בקערית את הממרח תמרים ולערבב יחד עם חמאת בוטנים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ