קציצות עדשים כתומות קלות ומהירות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קציצות עדשים כתומות קלות ומהירות

בלי להסתבך, כך תוכלו להכין קציצות טבעוניות עם עדשים כתומות עם טוויסט חריף

20-30 יחידות דרגת קושי: קל
עדשים כתומות
לימור לניאדו תירו
12תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 (11)

רכיבים

ק"ג עדשים כתומות

4 בצלים גדולים

זר עלי כוסברה טרי

חופן עלי קארי

מלח

ג'ינג'ר

פלפל חריף (אדום / ירוק)

הוראות הכנה

משרים את העדשים במים פושרים במשך חצי שעה, מסננים עד כדי יבוש.

מעבירים לבלנדר לטחינה גסה.

את הבצל ועלי הכוסברה קוצצים דק דק.

מערבבים את כל החומרים עם התבלינים, יוצרים קציצות ומטגנים בשמן עמוק.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות