מתכון

קציצות עדשים כתומות קלות ומהירות

בלי להסתבך, כך תוכלו להכין קציצות טבעוניות עם עדשים כתומות עם טוויסט חריף

אסתר מאיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אסתר מאיר
דירוג הגולשים
3.5 כוכבים(12)
דרגת קושי:קל
מנות:20-30 יחידות
זמן בישול:10 דקות
עדשים כתומות
צילום: לימור לניאדו תירו

רכיבים

  • ק"ג עדשים כתומות
  • 4 בצלים גדולים
  • זר עלי כוסברה טרי
  • חופן עלי קארי
  • מלח
  • ג'ינג'ר
  • פלפל חריף (אדום / ירוק)

הוראות הכנה

משרים את העדשים במים פושרים במשך חצי שעה, מסננים עד כדי יבוש.

מעבירים לבלנדר לטחינה גסה.

את הבצל ועלי הכוסברה קוצצים דק דק.

מערבבים את כל החומרים עם התבלינים, יוצרים קציצות ומטגנים בשמן עמוק.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ