טראפלס במבה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טראפלס במבה

כדורי שוקולד וחמאת בוטנים מצופים בבמבה קלים להכנה, אבל יותר מזה: טעימים וממכרים. מחזירים את הכבוד למשלוח המנות

20 יחידות דרגת קושי: קל
טראפלס במבה
דודו בכר

שניים מהממתקים האהובים על מרבית האנשים שאני מכירה הם במבה ושוקולד. אז למה לא לשלב בין שניהם? המתכון לטראפלס שוקולד מאוד פשוט והתוצאה – טעימה וכיפית. לכל גיל.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

200 גרם שוקולד לבן

¾ כוס חמאת בוטנים

120 מ"ל שמנת מתוקה

קורט מלח

לציפוי: שקית במבה קטנה

הוראות הכנה

שמים בקערה שוקולד לבן וחמאת בוטנים.

בסיר קטן מרתיחים שמנת מתוקה עם מלח ושופכים את הנוזל על השוקולד וחמאת הבוטנים.

ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה (אם יש צורך, מניחים את הקערה עם כל החומרים מעל "בן מארי", סיר עם מים רותחים, על מנת להמיס לחלוטין למסה אחידה).

מקררים ומערבבים מדי פעם, עד שהמסה מוצקה מספיק.

מפוררים את תוכנה של שקית הבמבה הקטנה לתוך קערה נפרדת.

יוצרים כדורים קטנים מהמסה שקיררנו, ומצפים כל כדור בבמבה מפוררת.

טיפים

הצעת הגשה: ניתן לנעוץ מקל סוכרייה והטראפלס יהפכו ל"פופ'ס"!

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות