מתכון

טראפלס במבה

כדורי שוקולד וחמאת בוטנים מצופים בבמבה קלים להכנה, אבל יותר מזה: טעימים וממכרים. מחזירים את הכבוד למשלוח המנות

ליאור משיח, קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
טראפלס במבה
טראפלס במבהצילום: דודו בכר
ליאור משיח, קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:20 יחידות
זמן בישול:10 דקות

שניים מהממתקים האהובים על מרבית האנשים שאני מכירה הם במבה ושוקולד. אז למה לא לשלב בין שניהם? המתכון לטראפלס שוקולד מאוד פשוט והתוצאה – טעימה וכיפית. לכל גיל.

רכיבים

  • 200 גרם שוקולד לבן
  • ¾ כוס חמאת בוטנים
  • 120 מ"ל שמנת מתוקה
  • קורט מלח
  • לציפוי: שקית במבה קטנה

הוראות הכנה

שמים בקערה שוקולד לבן וחמאת בוטנים.

בסיר קטן מרתיחים שמנת מתוקה עם מלח ושופכים את הנוזל על השוקולד וחמאת הבוטנים.

ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה (אם יש צורך, מניחים את הקערה עם כל החומרים מעל "בן מארי", סיר עם מים רותחים, על מנת להמיס לחלוטין למסה אחידה).

מקררים ומערבבים מדי פעם, עד שהמסה מוצקה מספיק.

מפוררים את תוכנה של שקית הבמבה הקטנה לתוך קערה נפרדת.

יוצרים כדורים קטנים מהמסה שקיררנו, ומצפים כל כדור בבמבה מפוררת.

תגובות