מרמלדת פטל ביתית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרמלדת פטל ביתית

זוכרים את המרמלדה של פעם? הקונדיטורית ליאור משיח (ממסעדת פרונטו) מלמדת איך לעשות מרמלדה ביתית, רק תצטיידו בחומרי הגלם המתאימים

כ-45 קוביות בגודל 1x1 ס"מ דרגת קושי: קל
מרמלדת פטל ביתית
דודו בכר

הממתק הנוסטלגי שתמיד מזכיר לי את הילדות הוא המרמלדה. אצלנו היא הייתה נמכרת בצורה מלבנית בכל מיני צבעים וגדלים. קבלו מתכון למרמלדה פטל, שתמלא את משלוח המנות ב"טעם של פעם".

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

375 גרם (2/3 1 כוסות) מחית פטל אדום

14 גרם פקטין

38 גרם סוכר

75 גרם גלוקוזה

300 גרם סוכר

5 גרם (1 כפית) מיץ לימון

הוראות הכנה

מניחים פורמה/רינג על משטח סיליקון.

מחממים את מחית הפטל ל-40 מעלות (כ-2 דקות על אש בינונית).

מוסיפים פקטין וסוכר וטורפים, ולאחר מכן מוסיפים גלוקוזה וסוכר וטורפים.

מבשלים תוך טריפה מתמדת, עד שהמסה מגיעה לטמפרטורה של 104-106 צלזיוס (חשוב להיעזר בשלב זה במד טמפרטורה).

מורידים מהאש ומוסיפים את הלימון.

יוצקים את המסה לתוך הפורמה/הרינג ונותנים לה להתייצב (המסה צריכה להתייצב למשך הלילה לפחות לפני שפורסים אותה).

פורסים לריבועים ומצפים בסוכר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות